maandag 16 september 2013

Meer Top Performers in uw organisatie?

80% van het werk in een organisatie wordt door 20% van uw medewerkers verzet. Taylor Protocols™ helpt u bij het aantrekken van meer topperformers en zet de medewerkers die u aan boord heeft in de rol die bij ze past.
Ieder bedrijf heeft A, B, C en D-performers aan boord, waarbij A-performers de toppers zijn en D-performers matig presteren. 80% van het werk wordt verzet door A- en B-performers. Ironisch genoeg vallen slechts ongeveer 20% van de medewerkers in deze categorieën, terwijl de overige 80% met een vergelijkbaar salaris wordt beloond en dat terwijl een D-performer in een andere functie die aansluit bij zijn natuurlijke kernwaarden een A-performer kan zijn. Hierdoor wordt jaarlijks een kapitaal verspild aan verkeerde keuzes op HR-gebied. Als onderneming heeft u er baat bij uitsluitend A- of B-performers voor elke functie te hebben. 
Door vooraf een Top Performer Profile™ op te stellen voor elke vacature in uw organisatie weet u aan welke kernwaarden een kandidaat moet voeldoen. Taylor Protocols™ heeft in de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan binnen meer dan 700 bedrijven en heeft een gepatenteerde methode ontwikkeld om reeds bij de voordeur een reële inschatting te kunnen maken hoe en beoogd toekomstig medewerker reageert op bepaalde vraagstukken die voortkomen uit de functie. Wij staan voor de uitstekende kwaliteit van ons product, daarom garanderen wij u dat u een Top Performer™ in dienst neemt. Mocht onverhoopt blijken dat dit niet het geval is, dan starten wij samen met u een nieuwe selectieproces.

Typeringen

Taylor Protocols™ hanteert vier typeringen elk met hun eigen kernwaarden en sterke punten. Door vooraf vast te stellen welke type persoon het best aansluit bij de geboden functie:
 
  • Builder: ‘Kracht ondersteund door vertrouwen’ – reageert intuïtief, praktisch en werkt onafhankelijk
  • Merchant: ‘Samenwerken ondersteund door oprechtheid’ – reageert intuïtief, creatief en zoekt samenwerking
  • Innovator: ‘Wijsheid ondersteund door compassie’- reageert creatief, cognitief en werkt onafhankelijk
  • Banker: Kennis ondersteund door rechtvaardigheid – reageert cognitief, praktisch en zoekt samenwerking

Op driesonline.nl treft u meer informatie aan over de toepassing van dit zeer waardevolle instrument. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten